Вхід Реєстрація

10 страв з морепродуктів та риби для подачі на весіллі

Весільний банкет - це не просто стіл, який сповнений їжі. Якщо закохані дійсно хочуть влаштувати незабутнє свято і піклуються про своїх гостей, вони неодмінно врахують їхні смаки і гастрономічні уподобання при формуванні меню. Найпростіший і найбільш правильний підхід до організації банкету - забезпечити максимальну різноманітність продуктів. На щедрому і добре спланованому весіллі будуть частування для переконаних м'ясоїдів, вегетаріанців і, звичайно, любителів риби і морепродуктів. Саме про останні і пропонуємо поговорити сьогодні!

Ми допоможемо вам вибрати 10 чудових страв з морепродуктів для подачі на весіллі. Але, перш за все, закликаємо пам'ятати: головне правило успіху таких частувань - це якісна, куплена в надійному місці свіжа риба і морепродукти!

Закуски на весілля з морепродуктів фото

Закуски на весілля з морепродуктів і риби

Весільний фуршет, який передує класичному застіллю або початок банкету - ідеальний час для смачних і легких закусок з риби та морепродуктів. Для цього етапу трапези підійдуть як холодні, так і гарячі закуски. Чим здивувати і потішити гостей? Порадимо!

Супи з морепродуктами

Ми звикли, що практично будь-яке весілля в Україні - в традиційному стилі або європейському - не обходиться без подачі традиційного борщу. А якщо зрадити цьому правилу і підготувати несподіваний сюрприз для гостей - суп з морепродуктами?

Супи, гарячі страви з морепродуктів фото

Гарячі страви на весілля з дарами моря

Звичайно ж, риба і морепродукти можуть стати основою для головної страви свята - гарячого. В ідеалі варто додати в меню кілька гарячих страв на вибір. Але якщо ви впевнені, що ваші гості не проти покуштувати частування з морепродуктами в фіналі торжества - скористайтеся нашими порадами для формування завершальної частини меню.

Полюбити і зрозуміти смак деяких видів риби можна лише правильно приготувавши їх. Смажена тріска - одна з тих страв, які дивують своєю простотою, але не тим не менш, вкрай важливо домогтися для неї правильної консистенції - соковитої і щільної одночасно. Незвичайним таке блюдо робить соус, який готується на пательні разом з рибою і містить часник, зелень, оливкову олію і вершкове масло, а також біле вино.

Тушкований кальмар - ще одне гаряче, яке гідне прикрасити ваш банкет. Завдяки природному нейтральному смаку, кальмари можна готувати дуже по-різному. Комусь сподобається рецепт зі сметаною, комусь з овочами - цибулею, морквою та іншими.

Відмінна ідея для весілля - рибні страви, приготовані на грилі. Такий метод дозволяє зберегти максимум корисних властивостей продукту і здивувати гостей відмінним смаком, що нагадує про свято на природі. Для такого частування ви можете обрати червону рибу, а можна продемонструвати оригінальність і подати запрошеним приголомшливе філе скумбрії на грилі.

Якщо ви хочете приємно здивувати своїх рідних і друзів, запропонуйте їм спробувати на гаряче шашлики з морепродуктів. Вибирайте вподобану рецептуру і насолоджуйтесь смаком!

Нехай на вашому святковому столі буде багато незвичайних і смачних страв!

Кількість переглядів: 31
Дата редагування: 2020-09-28

Сподобалась стаття? Поділись з друзями!

Схожі статті

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше

Я погоджуюсь