Бордюрна стрічка для торта – корисний інструмент, без якого не обійтись при збиранні випічки. Якщо йдеться про мусовий торт у кільці, то це єдиний спосіб сформувати рівний край. Користуватися ацетатною плівкою під час збирання в кільці – оптимальне рішення. Такий виріб убезпечить кондитера та виключить питання на кшталт: як зняти кільце і не відрізати при цьому половину бісквіту. Це також важливий інвентар для виготовлення високих тортів. Він допоможе легко «наростити» борти до потрібної довжини.
Що врахувати під час роботи зі стрічкою кондитерською
Застосування металевого кільця повинно обов'язково супроводжуватись ацетатною плівкою, щоб прокласти борти. Необхідно приміряти пристрій по колу посуду і відрізати потрібну кількість, витримуючи запас 2 см. Бордюрна стрічка для тортів повинна щільно прилягати до форми. Для цього можна змочити саме кільце водою. У місці стиків рекомендується зробити кріплення скріпками або затискачем.
Звичайна продукція є доцільною для експлуатації при температурі до 20°С. Якщо температурний режим вищий, плівка просто оплавиться і деформується. Тому для кондитерських виробів із приготуванням у духовці вона не підійде. У продажу зустрічаються термостійкі різновиди, які легко витримують високі температури.
Щоб створити рівну поверхню під декор кремом, потрібно заздалегідь підготувати бордюрну стрічку. За кілька годин до початку процедури потрібно розпрямити стрічку на рівній поверхні та придавити важким предметом зверху. Необхідний результат також вийде шляхом приклеювання країв виробу скотчем до робочої поверхні. Такі маніпуляції гарантують максимум зручності під час роботи.
Якщо перед вами квадратна або прямокутна форма, плівка розрізається на 4 частини і кріпиться до кожного борту окремо. Для щільного прилягання також рекомендується змочити зіткнення водою.
Переваги застосування продукції
Інтернет-магазин Кондишоп пропонує у своєму каталозі товари в роздріб та гуртом зі швидкою доставкою по Дніпру та інших містах України. Всі позиції виготовляються з ПВХ-матеріалу, який має низку переваг:
- Нешкідливість для організму. Виріб не входить у реакцію із продуктами.
- Зручне транспортування та зберігання.
- Просте відділення від форми та самої випічки.
- Хороше прилягання до бортів завдяки особливостям структури.
- Додає жорсткості матеріалам, які погано зберігають форму. Зовнішній вигляд десерту при цьому не ускладнюється.
- Дотримання правил гігієни. Можна брати до рук окремі шматочки ласощів.
- Допускається розділяти різні шматки, не даючи начинці та крему змішатися між собою та пошкодити краї.
- Універсальність застосування, що дає змогу поєднувати з різними кондитерськими виробами.
- Високий рівень міцності та довговічність.
Пропозиції розрізняються за розміром та щільністю. У продажу можна знайти повністю прозорі різновиди, які допоможуть зберегти рівними борти. Серед різноманітності товарів можна вибрати стрічки із малюнком.