Кенді-бар на весілля: чим наповнити солодкий стіл восени

Яблука, сливи, груші та гарбуз - перше, що спадає на думку, коли думаєш про врожай та осінь. Закохані, які готуються до весілля, з таким ентузіазмом сприймають дари літа - наприклад, ягоди, вкладаючи їх в основу тематики свята та частувань, але часто не помічають, що і інші пори року не менш чудові і багаті! Осінь - мабуть, найвиразніша і найбільш насичена пора: і за барвами, і за своїми плодам! Сьогодні ми розповімо, чим наповнити кенді-бар на весілля восени, щоб вся принадність пори розкрилася, а ви і ваші гості сповна насолодилися смаколиками з солодкого столу!

ябдука в карамелі

Кенді-бар: загальні поради щодо наповнення

Кенді-бар на свято останнім часом все частіше виконує естетичну функцію: всі дбають про красу декору, гармонію кольорів, але чи настільки бездоганний солодкий стіл на смак? Ось кілька рекомендацій, які дозволять вам зробити свій кенді-бар гармонійним і цікавим:

  • оптимальна кількість страв для кенді-бару на весілля - 5. Менше - погано, так як солодкий стіл буде виглядати бідно. Середня вага солодкого на вечір з розрахунку на одну особу - 250 грамів.

  • кенді-бар - це не тільки весільний торт і капкейки. Наскільки різноманітним може бути наповнення кенді-бару на весілля ми писали в спеціальному матеріалі.

  • не додавайте в солодке меню страви, які швидко псуються, а також ті, які втрачають вигляд і смакові якості при неналежних умовах (наприклад, морозиво або желе, якщо наявність спеціального міні-холодильника для таких частувань не передбачено).

Кенді-бар і осінні фрукти

  • кенді-бар - це не тільки торти і десерти, а й напої. Якщо особливих напоїв недостатньо, щоб створити під них окремий стіл, їх сміливо можна включити в меню солодкого столу.

  • і, звичайно, так: кенді-бар на весілля, як і на будь-яке інше свято - це відображення тематичної і колірної концепції. В ідеалі наповнення і декор солодкого столу повинні включати 2-3 гармонійних кольори, кожен вид солодощів повинен подаватися окремо і бути виконаний в одному відтінку. Декор має бути помірним: не забуваймо, що солодке - і є прикраса цієї зони весілля, а зайвий декор лише захаращує простір.

Кенді-бар для осіннього весілля

Весілля - це особливий привід. І не можна порівнювати кенді-бар на день народження дитини з солодким столом на весілля. Істотні відмінності спостерігаються не тільки в декорі і кількості страв, але і в принципово іншому підході до вибору солодощів для кенді-бару. Ми рекомендуємо дорослий і мудрий підхід: наповнюйте весільний солодкий стіл сезонними фруктами і десертами, які готують з них. Ми зібрали для вас осінню підбірку ідей, і нехай ваш кенді-бар на весілля буде по-домашньому ідеальним!

Солодкий стіл на весілля: яблука в карамелі

Яблука - безсумнівно, перше, на що варто звернути увагу при складанні солодкого меню. Перш ніж ми почнемо їх переробляти, створюючи інші страви, подумаємо про просте і прекрасне. Як підкреслити смак всім знайомого фрукта і зробити його не буденним, а святковим? Звичайно ж, за допомогою карамелі!

на весілля яблука в карамелі

Фрукти в карамелі - це улюблений десерт, який прийшов до нас, хоч як це не дивно, з Китаю. Приємне поєднання кислинки і солодкуватості - ось який смак дарують нам яблука в карамелі. До речі, саме в цій апетитній ідеї ви знайдете щось більше, ніж пасивне поїдання солодкого. Яблука в карамелі можуть стати своєрідною розвагою на вашому святі. Нехай гості самі створюють свій ідеальний десерт: для цього потрібні дерев'яні шпажки, яблука, рідка карамель і, звичайно, різноманітні посипки - від кокосової стружки і кориці до сезаму!

Домашні пироги в pie bar

Pie bar - це взагалі окрема і цілком самостійна ідея для бездоганного і смачного кенді-бару в стилі hand made! Але, pie bar цілком може стати частиною і будь-якого іншого солодкого столу. Суть - в пирогах, які восени готувати - одне задоволення, адже найкращі інгредієнти максимально доступні!

Домашні пироги в pie bar

Використовувати для прекрасних домашніх шарлоток і солодких пляцків можна не тільки яблука. Гарбуз, слива, груша, морква - дивуйте гостей незвичайними поєднаннями! Також варто відзначити, що для кенді-бару на весілля є мила ідея: звичні шматки пирога можна замінити чарівними міні-пирогами, діаметром не більше 10 см, тоді кожен гість зможе вибрати свій міні-пиріг і насолодитися не тільки його смаком, але і красою оформлення!

Кенді-бар своїми руками: бісквітний рулет

Ще одна солодка і затишна ідея для осіннього весілля - бісквітний рулет. Можна знову ж поекспериментувати з розмірами, зробивши не тільки звичайний довгий смаколик, а й порційні міні-рулети.

бісквітний рулет

Необов'язково наповнювати рулети для кенді-бару на весілля білково-заварним або сирним кремом: щоб осіння тематика була передана максимально точно, використовуйте для начинки варення, джеми і конфітюри! До речі, симпатичні баночки з цими солодкими запасами можуть замінити декор святкового столу, а пізніше стати подарунками для гостей!

Солодкий стіл на весіллі і тірамісу

Осінь - це той час, коли відчайдушно хочеться кави! А ще - багато хто не проти в холодний п'ятничний вечір зігрітися декількома краплями рому або бренді. Ми "проти" вживання алкоголю без приводу, але "за" його гармонійну присутність в десертах. Зібрали в думках всі мрії про каву і міцні напої і, звичайно ж, згадали про тірамісу!

Солодкий стіл на весіллі і тірамісу

Торт або порційні десерти - вирішувати вам. Але тірамісу однозначно впишеться в концепцію вашого осіннього кенді-бару на весілля. Традиційно - це ідеальне поєднання повітряної випічки та шоколадної солодкості. Але якщо вам хочеться чимось здивувати гостей, не забувайте про оригінальні рецепти: наприклад, полуничний тірамісу або персиковий стане солодким спогадом про літо, що минуло!

Чізкейк для весільного солодкого столу

Для любителів м'якого сиру або творогу є ще один бездоганний десерт, і це чізкейк! Не варто порівнювати його з звичайним сирником: і на вигляд, і на смак чізкейк набагато більш святкова і вишукана страва.

Чізкейк для весільного солодкого столу

Чізкейк - це прекрасна альтернатива бісквітній випічці і будь-якому іншого тісту на солодкому столі. Для основи десерту використовують товчене печиво, але його шар може бути вкрай тонким і непомітним. Головна причина, через яку чізкейк гідний опинитися в меню осіннього кенді-бару - це ідеальна сумісність як зі свіжими сезонними фруктами, так і з заготовленими влітку джемами! Експериментуйте зі смаками, спираючись на власні вподобання.

Фрукти і шоколадний фонтан

Куди ж без шоколаду в холодну пору! Як його їсти в звичайні дні - кожен вирішує сам, але для весілля варто пошукати оригінальну презентацію. І, звісно, краща форма шоколаду для свята - це рідка. Мова про шоколадний фонтан.

Фрукти і шоколадний фонтан

Звичайно, восени найулюбленіша ідея - занурювати в шоколад полуницю - є важкою і дорогою у реалізації, але не варто обмежувати свою фантазію одними ягодами. Для того, щоб гості могли насолодитися шоколадним фонтаном, підготуйте шпажки і нарізки фруктів. Восени це можуть бути груші і виноград, і, звичайно, будь-які екзотичні ласощі - банан, ківі, мандарин, ананас. До речі, не тільки фрукти підходять для солодкої трапези: спробуйте запропонувати гостям горіхи, вони чудово поєднуються з шоколадом!

Смажене морозиво

А ще осінь - це полювання за незвичайними смаками. Так не хочеться прощатися з літом і переставати дивуватися! Для тих, хто хоче вразити гостей на своєму весіллі, є прекрасний рецепт - смажене морозиво.

смажене морозиво

Звичайно, ця страва не може чекати своєї черги на солодкому столі, але її можуть подати всім бажаючим прямо з вогню! Готують це солодке диво на сковороді - в клярі і без, з додаванням пластівців і посипок. А вживати десерт можна як гарячим, так і вже остиглим.

Нехай ваш кенді-бар передасть всі дивовижні смаки осені!

Кількість переглядів: 182
Дата редагування: 2019-09-18

Сподобалась стаття? Поділись з друзями!

Схожі статті
Нові статті
Весільні сукні для повних: вибираємо правильну модель

Тестовий текстовий текст

Конкурси на викуп нареченої: ненудні весільні традиції

Тестовий текстовий текст

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше

Я погоджуюсь